Partnerséget építünk
Európai Regionális Fejlesztési Alap
www.skhu.eu | www.viacarpatia.eu

PilgrInno SK bemutatása – 3. rész

cikk, szerző: sodi

Folytatjuk a PilgrInno SK játék bemutatását, amelyet a Kisprojekt Alap Interreg V-A Szlovákia – Magyarország Együttműködési Program keretein belül FMP-E/1901/4.1/118 azonosítószámú, „Innovatív ismeretterjesztés – A határtérség értékei” című projekt keretében fejlesztett játék, amelyet határon átnyúló együttműködésben, közösen valósít meg a Mária Út Közhasznú Egyesület és a MEDVESALJA Polgári Társulás.

A játék tesztelése folyamatos, a menetét pedig korábban már bemutattuk röviden, úgyhogy most bemutatjuk azt is, hogy milyen egyéb funkció került elhelyezésre a játékon belül!

A játék főoldalán kalandozva több lehetőség is tárul elénk. Mivel a játék tartalmát tekintve, elsősorban a régió ember által megalkotott épített és kulturális értékeinek, valamint hagyományainak bemutatására emeli a fókuszt, így ezeknek az értékeket megőrző, ápoló vagy fenntartó szervezetek, múzeumok, önkormányzatok, esetleg egyesületek bemutatásának szenteltünk egy fontos funkciót, hiszen az ő segítségükkel valósulhatott meg nemcsak a tartalom, hanem a kérdések vázlata, majd kidolgozása is.

Amit most szeretnénk bemutatni az a HELYSZÍNEK menüpont!

 

A Helyszínek menüpontot egy nagyon-nagyon hasznos céllal alkották meg a PilgrInno SK fejlesztői. A játéknak ugyanis a bemutatott kártyákon túl is szüksége van egy terjedelemben nagyobb, bővebb információhalmazra, amely egy rövid ismertetővel a felhasználó segítségére van az adott értékmegőrző pont mélyrehatóbb megismerésében. Erre a menüpontra kattintva a megjelenő helyszínek listája lesz látható, amelyet a Google alapján látható értékelések öveznek, és itt még azt is megtalálhatjuk, hogy egy bizonyos helyszínt milyen weboldalon és e-mail címen, milyen címen, vagy milyen telefonszámon és nyitvatartási időben érhetjük el, vagy látogathatjuk meg őket.  Valójában ez egy nagyon hasznos célt is megtestesít, mégpedig, hogy ennek az funkciónak a játékon túlmutatva a legközelebbi kirándulásunk helyszínének állomásaként is ajánlásokat kínál, így a felhasználónak akár a családdal, vagy egy baráti társasággal ellátogatva szabadidős elfoglaltságot realizál.

A projekt következő bemutató cikkében a fejlesztés további fázisáról fogunk beszámolni.

 

 

 

A jelen cikk tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

 

 

www.skhu.eu

www.viacarpatia-spf.eu


A honlap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.